Over ons

In 2003 heb ik mijn bedrijf van der Hoeven ~Kleywegt Administraties opgericht.
Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij diverse administratiekantoren/accountantskantoren besloot ik de stap tot zelfstandig ondernemer te wagen en opende een kantoor aan de Kerklaan in Naaldwijk .

Ik wilde graag een relatie met klanten aangaan op een gelijkwaardig niveau en een no nonsens aanpak. Geen dure woorden maar duidelijke en begrijpelijke taal. Cliënten begeleiden en meedenken op een nuchtere manier zou de aanpak worden, een persoonlijk gesprek met elke cliënt en direct contact met de cliënt staan bij ons voorop.

Zolang de relatie op lange termijn maar goed is en de cliënt blijft terugkeren omdat de werkwijze als prettig ervaren word. Persoonlijk contact, korte lijnen, flexibiliteit en klanten op maat dienstverlening bieden, dat is waar Van der Hoeven- Kleywegt Administraties voor wil staan. Wij zijn er voor de middelgrote MKB bedrijven maar ook voor de ZZP-ers.

In de loop der jaren heeft het bedrijf een flinke vlucht genomen.
Met name door mond tot mond reclame van tevreden klanten die de persoonlijke aanpak waarderen.
In het begin waren het voornamelijk lokale klanten, maar we hebben inmiddels een klantenkring opgebouwd door het hele land.

Door de groei van ons kantoor resulteerde dat in 2007 in de nieuwbouw van het kantoor aan de Smederijstraat 6 in Naaldwijk.
Een groeiende klantenkring betekent dat wij ook gegroeid zijn. Met een enthousiast team zetten wij ons dagelijks in om onze cliënten zo goed mogelijk te adviseren, begeleiden en ontzorgen.
Wij zijn er trots op dat we vanuit deze mooie locatie onze klanten kunnen bedienen met behoud van onze kernwaarden.

We zijn een bedrijf dat op een persoonlijke, nuchtere en integere manier kwaliteit levert.
Altijd bereikbaar zijn, maximaal rendement voor de klant en afspraken nakomen staan bij ons hoog in het vaandel.
Of het nu gaat om het uit handen nemen van administratie, opstellen van (jaar)verslagen of het geven van advies, we zijn er voor de klant zoals we dat al jaren gewend zijn.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over ons.
We vertellen u graag meer over ons bedrijf, onze mensen en onze dienstverlening